Bilverkstad i Bromma

Företaget Bromma Bil – Min Bil är en fristående auktoriserad serviceanläggning för bilmärkena Honda, Hyundai och Subaru. De har funnits söver 40 år och har därför en väldigt hög kompetens och en otroligt lång och lärorik erfarenhet inom detta arbete. Letar du efter en bilverkstad i Bromma så kan du besöka deras hemsida http://www.brommabil-motor.se.

Bromma Bil
De har allt som krävs för en reparation eller ett utförande av service. De har framförallt kompetensen men också specialutrustning och rätt verktyg som behövs vid de olika slags reparationerna. Företager erbjuder även hjulinställning, däckverkstad, glasmästeri och även AC-service. De har även som en butik där kunderna kan köpa reservdelar och andra tillbehör till sina bilar. Företaget Bromma Bilskador AB ligger i samma byggnad som Bromma Bil – Min Bil. Bromma Bil – Min Bil samarbetar mycket med dom när det gäller plåtskador på bilar.

Ägarbytet år 2014
Året 2014, närmare bestämt första april, så blev företager Bromma Bil förvärvade till Min Bil i Stockholm AB. Min bil i Stockholm AB är en kedja som har massor av allbilsverkstäder runt om i Stockholmstrakterna. Det finns i Sollentuna, Bandhagen, Haninge och Vallentuna. Sedan året 2006 så har Min Bil i Stockholm AB varit verksamt och det är Mickael Persson som är företaget och som driver det. Bromma Bil är alltså ett dotterbolag till Min Bil, men detta förändrar ingenting hos Bromma Bil. Det förändrar varken verksamheten eller verksamhetens syfte. Företagets största syfte och ambition är att serva bil men också kund på bästa möjliga sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *